Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Scénář je jasný: z 3G bude brzo 2G, pak se začne 2G+, 1G, 1G+, 0G a konečná bude 0G+

Nějak se cítím trochu diskriminována. Diskriminací, kterou jsem si myslela nemohu v 21. století již zažít, neboť se z ní všichni již ponaučili v minulosti. 

 

Ano nejsem očkovaná, a důvod je velmi prostý. Mám i po roce extrémně vysoké protilátky.  A tak se dostávám do skupiny lidí, kterým jsou odepřeny základy svobody. Segregace od sportovního, kulturního a ostatního vyžití v dnešním svobodné době. Jako OSVČ si platím zdravotní pojištění, ale testy si musím platiti sama, protože nejsem očkovaná. Kde končí diskriminace, kde začíná diktatura a kde se začalo objevovat ta segregace – kdo ji na těch politických poradách poprvé vyřkl. A kdo všechno mlčel a neozval se……

Podle ještě stále ministra Vojtěcha: "Nechceme omezovat očkované. To je potřeba říci. Nechceme, aby díky tomu, že omezíme nějaké akce, nebo cokoliv, tak abychom omezovali očkované". Můj selský mozek mi tuto větu následně přeloží do normální řeči - Tzn. budeme omezovat neočkované, i kdyby měli být negativní a očkovaní pozitivní. To se, ale nedozvíme, pokud je nebudeme testovat. Takže nás tímto výrokem vlastně již brzo čeká "Bavorská či-li Rakouská" varianta 2GPLUS. 

Hlava mi to prostě nebere, rozum už vůbec ne. Nerozumím skutečnosti, že se neuznávají protilátky. I když se ví, že člověk, který nemoc prodělal je víc chráněnější před těžkým průběhem než člověk očkovaný.  A zase nikdo není schopen říci A DOST. A přitom je to tak lehké – určíte průměrnou hladinu protilátek očkovaných – a ejhle máme tu stupnici, kterou můžeme uznávat, když už uznáváme ty očkované, a i prodělanou nemoc. Nevidim zde logický rozdíl. Jediný rozdíl - jen MOC, ŚÍŘENÍ STRACHU, ŚIŘENÍ NEPRAVDY - prostě jasnou manipulaci s lidmi. A kde taková manipulace s lidmi může skončit, si jistě nikdo z nás, kdo alespoň trochu zapne mozek, nechceme raději ani náznakem zažít. 

Takhle se opravdu stát, ani Evropa řídit nedá. Opravdu je nutné změnit taktiku, i když budeme jediní v Evropě.

Češká republika je prostě MAYBELAND. Politicky nejsme schopni nic dotáhnou dokonce. Vše je takové Wischiwaschi. Jsou tak nemožní, tak jen vlastně opisují co se dělá jinde.  Ale to jen ti, kteří si berou tu moc, jinak národ rozhodně na to má – jen nás řídí nemehla, kteří se snaží řídit stát jako svoji firmu. Ale brát si příklad z Rakouska a Německa, není v tomto případě na místě. Rakušani, byli vždycky konzervativní nacionalisti, a vždy měli v sobě jakou si dávku, kterou již předvedl Hitler (ne v tom nejhorším smyslu, který nikdo nechce zažít). Němci jsou od narození postiženi pořádkem, a dodržuji vždy vše, tak jak se má, i když to může hraničit s trochou toho fašismu. A to i přesto, že je to podle mého názoru jedna z nejvíce demokratických zemí Evropy, to najednou nemá nic společného s demokracií a historie se opakuje. 

Ale je opravdu na čase, se podívat na naší zem z historie, a potvrdit si, že jsme ti, kteří to umějí dělat i lépe. A to i když jsme po těch 40ti letech stále k západu o několik let pozadu, máme ten náš český mozeček, ale je nutné mít v politice lidi, kterým MOC není přednější než zdravý selský mozek, slušnost a morální hodnoty každého člověka. Je nutné se probudit z toho našeho zaprdění, a konečně udělat krok jiným směrem, než i třeba půlka Evropy. A neopisovat ty země, které nám ani myšlením nejsou tak blízcí, i když k nim třeba vzhlížíme. 

1. Opravdu není nutné, aby hygiena stále trasovala lidi. To je nutné uzákonit tak, že každý občan má povinnost si trasování dělat na vlastní ose. Jen v případě, že nemůže nebo nemá na to nějaké prostředky, by se mohla požádat hygiena. 

2. Hygiena by měla začít dělat to, co nás zbaví mrtvých lidí, a to je obvolávat pozitivní lidi, a hlídat jejich zdraví, tak aby se nedostali do nemocnic. A pokud se jejich stav zhorší, okamžitě avizovat nemocnici/záchranku. A nejlépe ještě předejít tomu zhoršení stavu. Evidovat předzhoršení stavu - poznatků snad již máme dost. A monoklonálních protilátek také. 

3. Místo toho v 21. století, jsou hygienici jak špatná ozvěna, která  přichází když ji už všichni slyšeli. Vy jste pozitivní, když se dovoláte, nahlásíte na hygienu. Neboj bože, když jste očkovaný, tak vám vlastně řeknou, že nemusíte nic dělat, ani jít do karantény. Tak vlastně covid rozšiřujete dál, a hygiena vám vlastně dá i za pravdu. Pokud jste nemorální, tak nemáte i špatné svědomí, a příkaz poslechnete. Vaše známe hygiena kontaktuje tak za 5 dní, pokud vůbec, ale to vy jste již všem napsal rychlou SMS, a vlastně byli informování  VŠICHNI již v době když jste volal na hygienu. Takže další důkaz toho, jak trasování hygieny je úplně bezpředmětné. Tak tu vlastně sledujeme duplicitní suplování hygieny něčím, co si stejně každý normální zodpovědný i nezodpovědný člověk udělá sám. 

4. Dále, když jsem covid již prodělala, pravděpodobně asi neumřu, to už je dokázaný. Když jsem očkovaný, tak tam je i malá šance je, že umřu. Když jsem neočkovaný, a nemoc jsem neprodělal, tak je tam také taková malinkatá šance, jen o trochu větší než když jsem očkovaný. Otázka je samozřejmě kdy jsem očkovaný. 

5. Nejvíce co mi na hygieně vadilo, že když jste pozitivní, vlastně vám stejně nic neporadí. A neměla by právě hygiena dělala toto. Je to velmi psychicky náročné, a praktici to nedávají vůbec. 

6. Nějak mi nebere hlava, jak si ti očkovaní myslí, že zachraňují svět, tím, že se nechají očkovat. A epidemie je jen protože jsou neočkovaní. Vakcinace, kdyby dosáhla 90 procent, podle ještě ministra Vojtěcha bylo by možné zrušit všechny protiepidemická opatření. Asi ale myslí, že jen očkovaným. Přitom očkovaný neznamená, že není šiřitel, proč mají tedy očkovaní tak velké výhody. Jediný důvod je vlastně, že bezhlavě prokazujeme očkování, i když každý epidemiolog musí vědět, že je to nesmysl.  Proč se stále něco takového říká, když už víme z jiných států, že to není pravda. Proč jsme zase jak o 10 kroku pozadu? 

7. Nerozumím tomu, jak někdo muže tvrdit, že imunita získaná po očkování je trvalejšího charakteru, ale uznání protilátek není tématem, protože to neschválila ECDC, a vlastně se neví jak dlouho. Ale, že je imunita po očkování delší to je jasná věc. Nějak mi to tedy nejde do hlavy, kdo tomu panu ještě ministrovi Vojtěchovi radí. Co to je za inteligenci. 

8. Asi jako situace, že když člověk prodělá nemoc tak je 180 dní chráněný. Jak na toto přišli, tak to mi taky hlava nebere. To se pak trochu protiřečí, s tou imunitou pro očkování a stěmi protilátky.  

9. Každý kdo prodělal nemoc, tak se má naočkovat, a pak je to prý ta nejlepší imunita, a pro ty lidi epidemie skončila. Nemusí nic řešit, jsou stoprocentně chráněni – na to přišel ten KOKOS kde prosím, To ví zase naprosto přesně. Prosím zbavme se již tohoto člověka, co papouškuje jen něco, kdo mu někdo řekl.  

10. A uplně nejhorší na této vládě je ta PRYMULOVINA. To se opravdu už nedá. Přiblížím co myslím. Každý zná od PRYMULKY - V pondělí. V středu Vám řeknu co začne od pátku platit. V uterý pak v televizi půlku prozradí, aby nám pak v pátek v televizi řekl, že v pondělí představí aktualní změny. 

 

 

Autor: Markéta Hrdá | čtvrtek 18.11.2021 10:19 | karma článku: 29,99 | přečteno: 1016x
  • Další články autora

Markéta Hrdá

Nejhorší sběrný dvůr Pražských služeb v Praze 6, Proboštská 1

Kdo tento sběrný dvůr vede, by podle mého názoru měl na svoji funkci rezignovat. Nejhorší provozní řízení sběrného dvoru, jeden nesmysl nahrazuje druhý nesmysl.

10.4.2024 v 9:47 | Karma: 15,49 | Přečteno: 643x | Diskuse| Společnost

Markéta Hrdá

Nejhorší moje příhoda, spletla jsem si hroby.

Asi každý měl někdy nějakou příhodu, za kterou se tak styděl, ale ji i dokonce sám někomu rád vyprávěl. Já mam taky jednu takovou s hrobem babičky.

12.3.2024 v 6:00 | Karma: 19,84 | Přečteno: 572x | Diskuse| Ona

Markéta Hrdá

Katastrofální hygiena na pultech českých potravinových řetězců v okolí Prahy 6

Zaměřila jsem se jen na uzeniny a sýry. Saláty a pomazánky, to je kapitola sama pro sebe. Je jedno, kde nakupujete, vše má své úskalí.

7.3.2024 v 7:40 | Karma: 15,36 | Přečteno: 837x | Diskuse| Ona

Markéta Hrdá

U sedmi zlodějů, aneb jak Vokovice zažívají ranní peklo.

Výjezd z Vokovic na Evropskou nechce nikdo řešit. Ostuda Prahy 6. A tak nám tu středočeští gauneři a arogantní řidiči dělají z každodenního výjezdu na Evropskou docela velké každodenní ranní peklo.

28.2.2024 v 6:58 | Karma: 10,90 | Přečteno: 687x | Diskuse| Ona

Markéta Hrdá

Praha 6 čeká na srážku auta s dítětem či rodičem

MŠ Pod Novým lesem je tak umístěna, že nečinnost Prahy 6, nečinnost Policie ČR a nedostatečné umístění správných dopravných značek způsobuje denní strach všech rodičů, kteří vodí své děti do MŠ Pod Novým lesem.

4.1.2024 v 7:00 | Karma: 22,28 | Přečteno: 4197x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Počasí v Česku opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, sníží teploty

28. dubna 2024  7:47

Počasí v Česku dnes opět ovlivní saharský prach. Vytvoří oblačnost, se kterou nepočítaly...

Co v EU prosadili čeští europoslanci? Nabíječky i Erasmus, připomínají se

28. dubna 2024

Premium V Bruselu a Štrasburku proběhlo v týdnu velké loučení. Ve stávajícím složení se totiž europoslanci...

Děti na Haiti cestou do školy překračují mrtvoly. Misie z USA líčí praktiky gangů

28. dubna 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Co mi vyprávěli po telefonu známí z Haiti, k nimž tam jezdím: školy a obchody se řídí podle toho,...

Zastřelili ho, pomočili a pověsili. Jak vznikla fotka mrtvého Mussoliniho

28. dubna 2024

Seriál Doufal, že uteče a i s milenkou dožije v bezpečí. To by se však víc než dvě dekády nesměl chlubit...

  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik