Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

ani jsem to nedočetla do konce. Nezlobte se, ale trochu empatie by neuškodilo. Bydlím v jednom větším okresním městě v Středočeském kraji a ten má systém sběrného dvora následující. Do sběrného dvora mohou vozit odpad ZDARMA pouze občané, kteří mají trvalé bydliště přímo v tomto okresním městě a na základě různých smluv i občané několika obcí kolem. Další podmínkou je, že má každý občan váhový limit odpadu na rok, který nesmí překročit. Proto se také u nás zapisují OP. Ve sběrných dvorech pracují důchodci, kteří i u nás zapisují OP na papír. Pak jsem byla jednou svědkem, že tam přišla paní v produktivním věku a vše z papíru zapisovala do PC. Dále regulace vjíždějících aut je celkem logická. Třeba areál našeho sběrného dvora není největší, tak není možné, aby dovnitř najelo deset aut, proto i zde dochází k regulaci vjíždějících aut. Jinak jsem se dívala na otevírací dobu vašeho sběrného dvora, abych se ujistila, že není myšleno na pracující lid. Ale JE. V úterý a ve čtvrtek je otevřeno do 18 hodin a máte otevřeno dokonce i v neděli, což třeba u nás není. Dokonce tam máte i jméno a telefon odpovědné osoby, tak jí zavolejte a sdělte jí tyto vaše breky.

2 0
možnosti
RM

edit: těch sběrných dvorů máte na Praze 6 více, tak jsem se podívala na ten první, ale to není ten o kterém píšete. Jenže i ten druhý je pro pracující lid otevřený i v sobotu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik