Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Autorka má pravdu v několika věcech. Soutěž je nespravedliva v tom, že často rozhodují sympatie soupeřů či diváků, nikoli kvalita pokrmů. Víme, že většina diváků není z oboru, aby toto mohla posoudit. Za další často bohužel rozhoduje podla taktika soupeřů, kteří schválně pod různými záminkami dávají nespravedlivě nízké známky, aby sami vyhráli. Kraje v severní části republiky, kde žije hodně nezaměstnaných a zadluzenych lidi jsou tímto pověstné. Dvě ženy se k tomu přiznaly, první z nich nezaměstnana Katka rovnou bez obalu řekla že má dluhy a jede si pro výhru. To bylo v. Usteckem kraji. V MS kraji zase zdravotní sestra Petra dávala nízké známky kvůli dítěti v nemocnici. Z toho důvodu se hodně lidi přestalo dívat. O tom, že produkce vybírá i takové, kteří neumí vařit a ještě bezostyšně

0 0
možnosti
LD

připravuji z pytlíku či konzerv, případně uvari pokrmy československých socialistických restauraci a jídelen ani nemluvě.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Oba dva texty co jste zde dosud zveřejnila jsou podobné jako vejce vejci. Jáááá, nejchytřejší člověk na světě a Střed zeměkoule vám milostivě sděluji jak v tom zaostalém Česku jste všichni hloupí a zaostalí a jak je u vás vše špatně. Já jsem pár roků čančala talíře v tom mnou vysněném západním ráji a proto jsem kompetentní přezíravě hodnotit všechny a všechno.

No obávám se, že s takovým přístupem Vám zde mimo jiné brzy utečou všichni přátelé. Mějte se pěkně a zkuste se na svět kolem sebe podívat trochu z vyváženější a pokornější perspektivy...

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, napadá mě otázka, proč se na to díváte?

4 0
možnosti
VB

Ve Skandinávii, Německu, Rakousku, Švýcarsku vím, že jím dobrý sýr nebo ovoce bez příchuti chemie, u nás jím chemii nebo umělohmotný výrobek. Příbuzná mé přítelkyně emigrovala po srpnu 68 do USA, tam si zvykla mj. na čistší pitnou vodu, takže když se po r. 89 přijela podívat na Prahu, bylo jí z naší vody z kohoutku nějakou dobu špatně, déle trvající komplikace (škodliviny u nás bývají i v balené vodě, někdy je třeba pitnou vodu aspoň převařit). Ve Švédsku či Švýcarsku jsem se nesetkala s dvojí kvalitou potravin, přitom ty základní stojí někdy míň než u nás nebo podobně (jogurt, sýr aj.).

0 0
možnosti
Foto

Tak pokud už jste dezorientovaný senior, tak si dobrý sýr nejspíš neseženete. Poproste někoho v rodině, je to pomšrně snadné koupit kvalitní potraviny i u nás...

1 0
možnosti
LB

L61i87b40o94r 64B53í84l74e66k

5. 11. 2021 17:47

Co ale říkáte na Mastersef na Nově, to je teprve to pravý byznysšou, proti tomu Prostřeno je jen nevinná záležitost

0 0
možnosti
LB

L88i49b34o42r 31B91í93l55e41k

5. 11. 2021 17:57

V pořadu Prostřeno je zakázána jakákoliv reklama, zato na Nově si Billa dělá reklamní kampaň a jsou lidé, kteří v obou těch předem daných favoritů fandí, jako by ani netušili, že karty jako jinde v životě jsou již předem rozdány, jen nás hloupé občany kemetismu dál svými nesmysly

0 0
možnosti
Foto

Vám zřejmě poněkud uniklo, že nejde o soutěž šéfkuchařů, ale obyčejných lidí, navíc koučovaných televizními producenty, kteří z toho musí vykřesat "reality show". Doopravdy se to nedá brát jako měřítko české gastronomie i když je mizerná, s tím s vámi souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Ten pořad už dávno není o vaření.

A čím víc exotů a hádek, tím vyšší sledovanost. A o to jim jde. Já už se na to koukat nemůžu.

4 0
možnosti
VV

Nojo, slapla jste tem takyvlastencum holt na kuri oko. Na nas chteji pri nasem pendlovani nasi zdejsi sousedi abychom jim z Nemecka privezli nemeckou nutellu a dalsi.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
TT

Do pořadů jako Prostřeno se hlásí víceméně t samí jako do Výměny manželek. Usuzovat podle toho na úroveň kuchařů a kuchařek v českých domácnostech opravdu nelze.

6 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,33
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik