Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas. Jen je problem s hranici protilatek. I ten,kdo je ma naprosto minimalni,muze mit dobrou bunecni imunitu a po setkani s nakazou se protatky zvysi.

3 0
možnosti

Kdyz uz to prebirate, tak tech G je vic.

Co vim, tak:

Getestet

Geimpft

Genesen

a

Gestorben.

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

I67v23o 20C81i52l84i51c82h

18. 11. 2021 13:35

Tohle prohlášení pravděpodobného budoucího ministra zdravotnictví považuji za závan rozumu:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/protilatky-prestanou-byt-tabu-rika-valek-chce-je-zacit-zadavat-do-systemu-180585

0 0
možnosti

V některých zemích jde o politické rozhodování mimo vědu (Rakousko a SRN poznamenané nacismem, my komunismem): Švédsko netestuje bezpříznakové a má o polovinu nižší úmrtnost než my. Stačí držet pravidlo: s příznaky být doma nebo se otestovat vč. těch očkovaných. Osobně jsem si rovněž ověřila, že mám imunitu po prodělání nákazy už 1,5 roku, ale pro osobní střet zájmů tzv. odborníků (živí se vydatně na dnešním chaosu, a to nejen u nás) se se mnou zachází jako s méněcenným člověkem (přitom já vím, že nikoho druhého nenakazím na rozdíl od očkovaných, kteří si vytvoření protilátek neověřili). Západ. odborníci mají studie, v nichž si ověřili, že mnoho občanů je imunních proti tomuto koronaviru, i když covid neprodělali, protože se už před r. 2020 setkali s jiným, podobným koronavirem (např. v SRN měli i výskyt MERS, u nás tomu nebude jinak, jen na to nikdo nepřišel, protože na rozdíl od Německa jsme takováto rizika zcela pomíjeli - dokud si naši hoši kolem MZ ČR neuvědomili, že z věčného testování atd. budou mít slušný byznys).

2 1
možnosti

Udělala bych lockdown na měsíc: nechť žijí svobodně jen ti plně očkovaní, bez jakýchkoli testů, bez respirátorů - pak se uvidí, kolik z nich se vzájemně nakazilo s příznaky, ty bývají spolehlivější známkou než PCR test. Anebo k nim přidat i ty uzdravené z covidu (aby zaměstnavatelé nepřišli o více pracovních sil), schválně, zda se nakazí víc ti očkovaní či ti uzdravení. Když už děláme letos tolik experimentů na lidech, pak proč nepřidat další.

2 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik