Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bydlím v rodinném domě a měl jsem povinnost si na pozemku zřídit dvě parkovací místa. Od kdy nějaká modrá čára dává někomu právo parkovat na silnici, která má primárně sloužit pro pohyb vozidel? Je Praha fakt neprůjezdná nebo je jen ucpaná parkujícími auty? Ani těch 30 km/h Vás neochrání.

0 0
možnosti
MS

Křižovatka Vaníčkova x Bělohorská. Každý směr má dva pruhy a už několik let zde celkem nepochopitelně nejdou semafory na přechodu. Apel na MČ Praha 6, Magistrat a Policii ČR absolutně bez úspěchu. Prý zde k žádné závažné nehodě za dobu co to je signalizace vypnuta nedošlo, takže není co řešit. To, že tímto směrem chodí polovina děti z Břevnova na gymnastiku do SK Hradčany a tak bylo by dobré signalizaci opět zprovoznit, nechává dotčené orgány naprosto v klidu:(

P.s. Ale možná se bude signalizace řešit až se dočkáme revitalizace Bělohorské na bulvár. Tento počin má zatím zpoždění jen 7 let

0 0
možnosti
DN

Každý městský úřad má svoji dopravní komisi, kam můžete napsat svůj navrh.

Komise je schopna tento navrh projednat a dat stanovisko - změnu parkování, změnu značky.

Hodně času jste věnovala tomuto článku. Seskrtejte ho, pošlete důvody na komisi. Jako úřad jsou povinni Vám do 30dni odpovědět.

Škola nemá pravomoc to řešit. Taky by psala na tuto komisi.

2 0
možnosti
JJ

Milá paní pláčete na špatném hrobě. Tohle máte psát na svůj úřad, nebo úřad, kde sídlí mateřská školka. A aby to mělo větší váhu, spojte se s dalšími rodiči, jistě řeší stejné situace.

Na druhou stranu, místní o jednosměrku moc stát nebudou. Vím jak to dopadlo u nás. Jenže tady nejsou tak sebestřední. Lidé se nakonec naučili dávat auta na své pozemky a ulice je prostorná dost. Některé věci mohou vyřešit lidé sami a nepotřebují k tomu úřady s jejich zákazy, příkazy a retardéry.

Rozčilovat se a psát sem litanie nevede k ničemu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik