MR

Zajděte si do lékárny, tam mají krásně zabalený třeba Lexaurin nebo Diazepam.

MP

Myslím, že to přeháníte. Bydlím také na Praze 6, takže chodím nejspíš do stejných obchodů (určitě do Kauflandu, který je tam jeden) a shledávám to v tomto ohledu OK. Ostatně, když jsem byl na vojně, o nějaké hygieně se opravdu mluvit nedalo a neonemocněl z toho nikdo - i když by určitě chtěl . Ona úzkostlivá hygiena spíš škodí.

JM

J14a50n 79M64a36r35e72k

8. 3. 2024 0:53

Nevím ,kdy jste byl na vojně, ale za mých vojenských let (1958...60) do mně píchli dvě kon'ské a po celé dva roky jsem neměl asni bolest zubů.... jenže ta konská zkrátí život o 10 let...dle tehdejšího lapiducha, kteý ty injekce nabíral tou stříkačkou rovnou z kýblu.

Foto

Ovšem, jaká katastrofa by měla nastat za rok (2025), odkdy Evropa zakáže používání plastů v potravinářství, a koupíme si pouze jednu pětinu ze zboží prodávaného dnes, tak se paní Hrdá pravděpodobně zblázní. A může si o tom přečíst můj článek z 29.10.2018 sindelarpetr.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684818

Musí zmizet veškerý plast a všechno jídlo pro pultový prodej se musí balit jen do papíru, alobalu a celofánu. Jogurty pújdou do skla nebo papírových, voskovaných kelímků, jako se kdysi před 70 lety začaly prodávat také Pribináčky. To bude legrace.

MR

Jo a ještě doplněk. Navštivte Pilulku nebo Lekarnu, tam Vás nebudou šidit těmi Vámi nepochopenými halíři.

  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik